Jouw bedrijf op Equigids!

 

Jouw bedrijf Gratis op Equigids!

 

Maak dan vandaag nog geheel gratis een bedrijfspagina

Beter gevonden worden op het internet is dé belangrijkste reden om een bedrijfspagina te maken op Equigids! Tegenwoordig draait alles om vindbaarheid en ben je niet goed te vinden op internet, dan doe je haast niet meer mee. Daarnaast kunnen positieve beoordelingen een grote bijdrage leveren aan het verkrijgen van nieuwe klanten. Krijg dus meer bezoekers en potentiële klanten via een bedrijfspagina op Equigids.

 

 

 

 

Wat kun je met een bedrijfspagina?

 

 

Word beter gevonden op het internet

Beter gevonden worden op het internet is dé belangrijkste reden om een bedrijfspagina te maken op Equigids! Tegenwoordig draait alles om vindbaarheid en ben je niet goed te vinden op internet, dan doe je haast niet meer mee. Krijg dus meer hits via de bezoekers op Equigids, maar ook via Google en internetfora.

Krijg meer vertrouwen van je klanten

De beoordelingen op Equigids zorgen er voor dat bezoekers een beter beeld krijgen van je bedrijf en de kwaliteit die je levert. Zorg dus dat je veel positieve reacties krijgt en ontvang meer vertrouwen van bestaande en toekomstige klanten.

 

Bied je producten aan

Heb je een paard te koop staan of bied je fotoreportages aan? Of misschien heb je nog een plaats vrij op je pensionstal of heb je een speciale aanbieding? Op Equigids kun je eenvoudig advertenties aanmaken die op je bedrijfspagina worden weergegeven.

Krijg meer likes op je Facebookpagina

Rechts bovenaan je bedrijfspagina kunnen bezoekers je bedrijf “liken” en vervolgens ontvangen ze je Facebookupdates. De likes die je via Equigids krijgt worden toegevoegd aan je eigen Facebookpagina. Bovendien worden het totaal aantal likes weergegeven van je Facebook bedrijfspagina.

 

Deel je videofilmpjes

Heb je een YouTube-kanaal die je graag me je klanten wilt delen? Geen probleem! Vul het webadres is van je YouTube-kanaal en je videofilmpjes worden automatisch weergegeven.

Zorg dat mensen contact met je op kunnen nemen

Zorg er voor dat klanten gemakkelijk contact met je bedrijf kunnen opnemen! Op je bedrijfspagina worden de contactgegevens vermeld die jij zelf kiest. Denk hierbij aan adresgegevens, je e-mailadres en de links naar je website en social media.

 

Vertel wat je doet en wat je voor je klant kunt betekenen

Op het tabblad omschrijving kun je de bezoeker vertellen wat je doet, zoals bijvoorbeeld welke diensten je aanbiedt of welke producten je verkoopt. Ook kun je vertellen wat de visie van het bedrijf is, wat de werkwijze is of bijvoorbeeld wat onderscheidend is aan het bedrijf.

Geef een impressie van je bedrijf en producten

Upload afbeeldingen van je bedrijf en producten om bezoekers een goede impressie van je bedrijf te kunnen geven.

 

 

Direct aan de slag met jouw eigen pagina!

Enthousiast geworden? Maak dan nu snel een gratis account aan. Wij bieden deze site volledig gratis aan, je komt dus niet voor vervelende verassingen te staan. Check voordat je een account aanmaakt wel even of er niet al een pagina door een andere gebruiker is aangemaakt. Zo krijgen we geen dubbele bedrijven in de database. Staat jou bedrijf er al tussen? Dan kunt u deze éénvoudig claimen, zie onderaan deze pagina!

 

Snel aan de slag met je eigen pagina!

 

Equigids is voor iedereen en geheel kosteloos! Hieronder nog even de mogelijkheden die je allemaal krijgt wanneer je jou bedrijf op Equigids promoot.

 

Pagina opgenomen in zoekresultaten

Weergave kenmerken bedrijf

Weergave adresgegevens

Onbeperkt aantal beoordelingen

Profielfoto

Tabblad omschrijving

Tabblad afbeeldingen

Tabblad YouTube videokanaal

Tabblad aangeboden

Tabblad contactgegevens met contactformulier

Koppeling Twitter-account

Koppeling Facebook-account

Link naar eigen website

“Vind-ik-leuk” button

Bovenaan in zoekresultaten

Tabblad kaart met map en Google Streetview

 

Bedrijfspagina

€ 0,00

per maand

Maak pagina

Is er over jouw bedrijf al een pagina door een

bezoeker aangemaakt?

Geen probleem!! Wel moet je dan eerst de pagina “claimen.” Dit werkt heel eenvoudig.Klik op de onderstaande knop “Claim mijn pagina” en er verschijnt een venster waarin je je naam, e-mailadres, adres, bedrijfsnaam en het gewenste pakket invult. Vervolgens verstuur je het formulier en ontvang je binnen 24 uur de inloggegevens. Daarna kun je direct je pagina bewerken.

 

Zijn er nog onduidelijkheden en heb je vragen? Neem dan contact met ons op.