ostheopathie_4574

Els Bach

Gelderland

Specialisatie: Osteopaat

Meld misbruik

Is er iets niet in orde met deze pagina? Meld het via het onderstaande formulier.

Bezig met versturen

Kim Slot

1 maart 2013

Els Bach is Osteopaat. De beste die ik ooit gehad heb. Ze behandeld zowel paarden als mensen. Mijn paard en ik worden allebei door Els behandeld, hierdoor heb ik goed inzicht in wat mijn lichaam voor invloed heeft op mijn paard en dat is veel, onderschat dit niet! Het optimaal onderhouden van het paardenlichaam is een must voor iedere ruiter. Het resultaat is een super fit paard wat zonder ongemak alles uit zichzelf kan halen. En als ruiter ben je je zeer bewust van je eigen lichaam. Els komt om de zoveel maanden naar Noord Holland om een groep paarden en ruiters te behandelen, daar zijn we super blij mee!

Ruud Knaapen

10 februari 2015

Els Bach is (eigen)wijs genoeg om eerlijk & helder te zijn. Zowel naar het paard als naar de eigenaar. Dat kan alleen als je naast de paarden ook je vak echt verstaat.

Mérikke Kuiper

19 mei 2016

Els is een zeer kundige paarden fysiotherapeut en osteopaat. Zij heeft mijn eerste paard geholpen en zijn rug problemen opgelost nadat ze zelf in Utrecht in de kliniek geen oplossingen hadden. Mij huidige paard heeft ze ook naar alle tevredenheid behandeld. Els Bach is de enige osteopaat die ik aan mijn paar laat werken.


Schrijf een beoordeling


Els Bach

Gelderland