Over EquiGids

OVER EQUIGIDS

 

Equigids is vanaf begin 2014 geheel in een nieuw jasje gestoken. Naast de nieuwe look is het concept nu geheel gratis! Dus een uitgebreid profiel vol mogelijkheden kosteloos aan te maken.

EquiGids is de bedrijvengids voor de hippische sector. Van fotografie tot aan instructie, elke hippisch ondernemer kan zijn of haar bedrijf op EquiGids zetten. Voor de consument is de EquiGids een website vol gebruiksgemak. Met 6 categorieën, een zoekmachine, de mogelijkheid tot het schrijven van een beoordeling en het lezen van beoordelingen door andere consumenten, vindt u altijd het bedrijf wat u zoekt!

Voor de ondernemer is Equigids een unieke manier om zijn/haar bedrijf te promoten. Het lidmaatschap is geheel gratis en dat blijft het ook. Equigids anders dan andere bedrijvengidsen. Equigids is er voor iedereen en blijft voor iedereen!! Laten we met elkaar een waardevolle gids van maken waarmee we kunnen verbinden.

De bedrijven op onze website bestaan uit kleine ondernemingen tot aan internationale bedrijven. Alle bedrijven zijn gerelateerd aan de hippische sector. Mocht u vragen, tips of suggesties hebben dan horen wij dat graag van zowel consumenten als bedrijven.

 

ella

 

 

 

 

 

info@equigids.nl

Haarweg 2
7974 HE Havelterberg